majstor


akcija
    ...drugi o nama
  • "EURODEAL" d.o.o. Niš
  • "Asortiman robe je dobar.Odgovara mi što se bave i baštenskim i građevinskim programom.Imamo lepu saradnju i čini mi se kao da su svakog dana u Nišu.Robu koju poručim od njih zaista dobijem ako ne istog dana onda sledećeg...Svaka čast..."

  • Referent nabavke : Ivan Ica Mladenović

call center

O nama

Preduzeće ASTRUM GROUP doo osnovano je 2003. godine u Jagodini. Tokom deset godina postojanja prošlo je put od samostalne zanatsko trgovinske radnje do pozicije lidera u ovom delu Balkana u širem asortimanu građevinskih proizvoda sa mnogobrojnim kontaktima van granica zemlje.

Preduzeće se najpre bavilo proizvodnjom i prodajom baštenskih creva. Zahvaljujući svom predanom radu i kvalitetnom nastupu na tržištu, iz godine u godinu je beležilo pozitivan rast. To je dovelo do širenja asortimana proizvoda, najpre na creva različitih namena, a potom i na proizvode iz domena građevinarstva (propratne materijale za termoizolacione fasadne sisteme). Stalna tendencija širenja poslovnih kontakta i potreba da se ostvari kvalitetnija saradnja sa kupcima severno od Jagodine rezultirala je otvaranjem distributivnog centra u Rači Kragujevačkoj, gde je locirana moderna proizvodnja i veleprodajni magacin od 1000m².

Danas je preduzeće ASTRUM GROUP doo pouzdan partner i dobavljač za preko 1000 kupaca u zemlji i van zemlje. Poseduje sopstveni vozni park, kojim se vrši ambulantno snabdevanje kupaca, što je jedna od najvažnijih prednosti u našem radu.

Zahvaljujuću modernizaciji proizvodnje i praćenju tehnološkog razvoja, širenju asortimana, analizi potreba tržišta i sertifikaciji proizvoda, preduzeće ASTRUM GROUP je učvrstilo svoj vodeći položaj na tržištu i postalo ovlašćeni distributer i strateški partner mnogih renomiranih trgovačkih i proizvodnih kuća.

Mi negujemo timski rad, radimo na očuvanju ljudskih resursa i podstičemo zadovoljstvo u radu.

Naš cilj, vizija napretka i razvoja, kao i moto naše firme "BRŽI OD DRUGIH" okosnica su na putu ka uspešnoj i stabilnoj budućnosti.

 Excellent SME